Om dyrbys mad
Velkommen til
Jeg hedder Maria Dyrby Nielsen, er 33 år gammel og bor i København. Jeg har en bachelor i Ernæring & Sundhed og en kandidat i Integrated Food Studies og arbejder til daglig med bæredygtighed.
En passion for MAD
Når jeg skal slappe af, går jeg oftest i køkkenet og finder på nye opskrifter. Det er som terapi for mig, da jeg slapper fuldstændigt af og tankerne flyver afsted når jeg laver mad. Jeg synes det sjoveste er at finde på nye retter ud fra, hvad jeg lige kan finde i skabene, da jeg virkelig føler at det er her min kreativitet kommer i spil.
Et hjerte der banker for sæsonbestemte råvarer, økologi og dyrevelfærd
Jeg køber de fleste af mine dagligvarer økologiske og danske, da jeg gerne vil støtte særligt de danske og økologiske landmænd som i mine øjne gør et stort arbejde for at producere gode fødevarer med et højt niveau af dyrevelfærd. Derudover prøver jeg i videst muligt omfang at købe sæsonbetonet og så vil danske fødevarer altid komme foran økologiske – jeg vil f.eks. sjældent købe spansk frugt, grønt eller lignende – så hellere finde på en anden ret.
Hvis jeg har vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakt mig på.