Ginger beer sirup
Få en forfriskende og krydret smag af hjemmelavet ginger beer sirup med den her opskrift. Med frisk ingefær, honning, citronsaft og vand kan du lave en sirup med let sødme og spice ingefær som du kan bruge til at peppe hver en drinks op (med eller uden alkohol). Jeg har brugt siruppen som base til spændende cocktails eller bare blandet op med danskvand eller helt almindeligt postevand.
Der bliver ca. 3 dl. koncentrat
Det tager 15 minutter at lave
Det skal du bruge
- 30 g. frisk ingefær (15-20 g. hvis du ikke er ingefær-fan)
- 2 dl. vand
- Saften fra 1 lime eller ½ citron
- 2-3 spsk. honning
- Ekstra vand
Fremgangsmåde
- Skræl ingefæren med en teske (det er nemmest)
- Blend ingefæren sammen med 2 dl. vand i en blender
- Imens presses limesaften ud i et målebæger
- Når limen er presset fyldes målebægeret op til 2 dl. med vand
- Rør honningen ud heri
- Hæld lime/honning blandingen op i blenderen og blend det hele godt sammen
- Server med danskvand til hverdagen eller lav moscow mule og server med danskvand og vodka
0 kommentarer