Vietnamesiske friske ruller med sprøde grøntsager og dip
Et af mine yndlingskøkkener er det vietnamesiske og særligt har jeg en kæmpe forkærlighed for vietnamesiske friske ruller med alverdens grøntsager og dip. Det er en super nem (og billig) ret, der kan laves med alle mulige ting – også alle de små rester der nogle gange gemmer sig i køleskabet. Her serverer jeg de friske ruller med peanutbutterdip, hoisinsauce og sød chilisauce.
Opskriften er til 2 personer
og tager ca. 15 minutter
Det skal du bruge
- ½ agurk
- 2 gulerødder
- Spidskål
- 2 avocados
- 1 forårsløg
- Frisk koriander
- Kylling, and, rejer eller andet
- Peanutbutterdip (opskrift her)
- Sød chilisauce
- Hoisin sauce
- Rispapirruller (10 stk.)
Fremgangsmåde
- Skær alle grøntsagerne ud i tynde stave og hak korianderen groft
- Steg kylling, and eller rejer af på en pande
- Lav peanutbutterdippen (opskrift her)
- Fyld koldt vand i et tærtefad
- Lav rispapirrullerne ved at lægge dem i koldt vand i kort tid
- Fyld derefter fyld og lidt hoisinsauce i midten af pandekagen
- Fold pandekagen sammen og dyp den i peanutbuttersauce eller sød chilisauce
0 kommentarer