Klassiske vafler

Udgivet af Maria

June 5, 2023

Klassiske vafler

Findes der noget mere hyggeligt end at bage vafler (altså udover at spise dem?), jeg er lidt i tvivl! Og det er lykkedes mig at lave nogle vafler som ikke bare smager skønt, men også er knasende sprøde udenpå og bløde indeni – ligesom de skal være!


Jeg får ca. 30 styks (alt afhængig af vaffeljern)
Det tager kun 5 minutter at forberede, men en halv times tid at bage vaflerne


Det skal du bruge

  • 2 øko æg
  • 225. g. øko hvedemel
  • 2 dl. øko mini-, let- eller sødmælk
  • 2 dl. vand
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. øko flormelis
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Evt. smør til at stege vaflerne, medmindre du har et “slip-let” jern

Fremgangsmåde

  1. Verdens nemmeste opskrift: Pisk alle ingredienserne sammen i en skål
  2. Bag vaflerne (evt. med lidt smør) i et vaffeljern
  3. Husk aldrig at stable vaflerne når de er bagte – ihvertfald ikke hvis du gerne vil have dem sprøde! Læg dem i stedet på en rist til de er kølet af.
  4. Server med flormelis, jordbærsyltetøj og letpisket flødeskum

Måske kan du også lide…

Sprød spinattærte med fetaost

Sprød spinattærte med fetaost

Sprød spinattærte med fetaost Når det nogle gange bare skal gå lidt hurtigt, så synes jeg at madtærter er super...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *