Lakridsmandler med hvid chokolade

Udgivet af Maria

juni 11, 2023

Lakridsmandler med hvid chokolade

Den her opskrift på lakridsmandler med hvid chokolade giver dig en lækker og knasende snack med en god kombination af mælkechokolade og salt lakrids. Mandlerne er blot ristet i ovnen, overtrukket med chokolade og vendt i lakridspulver, så det er en ret simpel opskrift, men som kan imponere dine gæster. Den er perfekt at nyde alene som en syndig snack eller som en del af en lækker værtindegave i en cellofanpose med en sløjfe omkring til en festlig lejlighed.


200 g.
Arbejdstid: 50 minutter

Det skal du bruge

  • 200 g. mandler
  • 200 g. hvid chokolade
  • 4 tsk. lakridspulver

Fremgangsmåde

  1. Rist mandlerne i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.
  2. Mandlerne skal køle helt af efter de er blevet ristet.
  3. Smelt chokoladen over vandbad.
  4. Når mandler er kolde vendes de i den hvide smeltede chokolade.
  5. Chokolademandlerme hældes ud på bagepapir der ligger på et spækbræt, og her skal det stå lidt indtil det næsten er stivnet (læg det evt. i køleskabet, så går det hurtigere).
  6. Før de stivner helt ‘knækkes’ de fra hinanden og puttes i en plastic-pose med 2 spsk af lakridspulveret, og der rystes rundt.
  7. Læg derefter mandlerne på bagepapiret igen og drys resten af lakridspulveret over.
  8. Put dem i køleskabet til de er stivnet helt.

Måske kan du også lide…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *